Kinhost dot Org
Blog-NL

Verenigd front boot camp

Beschrijving: als je beter wilt worden met het maken van een innerlijke gemeenschap en onderhouden van innerlijke connecties, werken aan het verbeteren van mede bewustzijn, of een simpele methode rondom het ontmoeten en omgaan met nieuwe alters, dit is een populair zelf-hulp bootcamp door de Crisses dat je zelf kan doen als een nieuw systeem, meervoudige of systemen die vanaf de grond alles moeten opbouwen die je kan doen op je eigen tempo.
Als men ons gedrag niet begrijpt – Nou en? Hun verzoek dat we alleen doen wat zij begrijpen is een poging om ons te controleren. Als dit “asociaal” zijn is, “irrationeel” in hun ogen, dan is dat maar zo. Ze verachten ons voornamelijk om onze vrijheid en moed om onszelf te zijn. We zijn niemand een verklaring schuldig, zolang ons gedrag hen niet schaadt. -- Erich Fromm, The Art of Being (Vertaald uit het Engels)

Let op: de links verwijzen naar engelse artikelen, deze worden zo snel mogelijk vertaald

**NIEUW!** Bekijk deze aflevering van de “Many Minds on the Issue podcast” podcast: “Introduction to United Front (episode 005)

Welkom bij Verenigd Front Bootcamp: een positieve, proactieve zelfhulp programma voor meervoudige, plurals en systemen.

Let op: De doelgroep voor deze zelfhulp serie is voor trauma genetische of DIS-gediagnosticeerden (of zelf-gediagnosticeerden) systemen. Anderen kunnen dit ook behulpzaam en interessant vinden, maar onthou wel dat dit gestart is in 2011 met systemen als doelgroep.

Ga door naar de Stappen voor de losstaande artikelen New

Stel je voor dat je:

 • Jaren kan besparen met je helingsprocess
 • dit met of zonder een therapeut of een professioneel team kan doen
 • meer bijdragen krijgt van andere alters
 • kan stoppen met technieken die jullie je meest pijnlijke ervaringen laten herleven
 • zelfvertrouwen, vertrouwen en zelfs liefde voor elkaar kan ontwikkelen
 • en het beste van alles, actief kan besluiten wat je vanaf hier wilt doen

Stel je een wereld voor waar het niet echt uitmaakt of je een systeem bent of niet. Je hebt mensen in je hoofd, en ze gaan allemaal goed met elkaar om. Ondanks jullie verschillende ideeën, vaardigheden en interesses, delen jullie een doel en visie voor jullie gedeelde fysieke leven. Jullie gaan ieder zelf die droom na op jullie eigen manier, met je eigen stijl, en je eigen unieke perspectief en gaven, maar toch gaan jullie allemaal in dezelfde richting.

Dat is waar wij zijn. Wij zijn de Crisses, en het heeft ons ongeveer 20 jaar van ons gedeelde leven gekost (vanaf juni 2011) om tot dat punt te komen. We willen niet dat het net zo lang voor jou en de rest van je systeem duurt, dus willen we onze ervaringen en zelfhulp technieken met jullie delen. We willen dat gezond meervoudig zijn binnen handbereik is, en fusie een echte keus is- dan dat het standaard bij noodzaak is omdat alternatieve oplossingen buiten bereik lijken.

Je kan een gevoel van innerlijke gemeenschap creëren, en liefhebben en koesteren- en voor de wat ruigere types een plek waar ze welkom zijn en geaccepteerd worden. Zelf als ze vol blijven houden dat niks ze raakt en ze het allemaal wel best vinden.

Dit programma is voor jullie als:

 • het met jullie het grootste deel van de tijd wel oké gaat, maar jullie weten dat jullie het beter moeten doen
 • jullie in ieder geval één systeem lid hebben die ervan overtuigd is dat er verandering moet komen
 • jullie beter overweg willen kunnen met elkaar, en samen willen werken op een positieve manier aan doelen die jullie met elkaar delen
 • jullie ernaar uit zien om de rest van jullie leven met elkaar te delen
 • jullie gemotiveerd zijn om het werk dat nodig is te doen en jullie wilskracht willen vergroten door dingen af te krijgen, zelfs op dagen dat je er geen zin in hebt
 • jullie om wat voor reden dan ook niet in staat zijn om een therapeut te zien, maar jullie toch wat hulp en sturing willen
 • jullie therapie op hadden gegeven omdat het te duur was, of jullie niet het idee hadden dat jullie vooruitgang boekten
 • jullie een therapeut hebben die niet gespecialiseerd is in DIS/ Plural (het werkt als een ondersteunend programma voor therapie)
 • jullie/je een therapeut bent die op zoek is naar alternatieven en informatie die gespecialiseerd is, maar ook vrolijk, positief en proactief in het werk met een systeem/ plural.

We hebben ideeën - maar jullie zijn degenen die dit moeten doen. We geven jullie de middelen, en jullie moeten toegewijd zijn om dit proces te volgen.*

Soms is het moeilijk te weten waar je moet beginnen, daarom zijn er bootcamp stappen. Voel je vrij om een berichtje achter te laten of ons een mailtje te sturen met vragen.

Start de gratis bootcamp! (Eerste artikel: Kunnen we niet allemaal gewoon samenwerken)
(Als je ons wilt helpen met het uitbreiden van de bootcamp en ons andere werk, en wat speciale previews en bonussen wilt, bekijk see our Patreon campagin)dan onze Patreon campagne.]])

(Lijst can Bootcamp stappen met beschrijvingen)

Niet geïnteresseerd? Wil je wat anders? Weet je niet zo goed waarom je er bent? Waarom lees je dan niet het Manifest?

Zijn jullie/ ben jij actief in het psychologie veld op welke manier dan ook? Lees dan alsjeblieft “Een speciale opmerking voor therapeuten”..

Coaching opmerking: Als je verantwoordelijk gehouden wilt worden tijdens dit process, er met anderen eraan wilt werken, of niet verantwoordelijk gehouden wordt door een vriend, partner of therapeut,dan ben je misschien geïnteresseerd in groeps-coaching of life-coaching met de Crisses (Criss Itterman) ((link is naar onze coaching website) waar het gebruik van Verenigd Front centraal staat. We bieden regelmatig gratis of bijna-gratis groepssessies aan, en ook een 30-minuten durende voorbeeld sessie zonder verkooppraatje of verplichtingen om door te gaan.

Opmerking: Het merendeel van deze blog was geschreven in juni 2011 als een 30-daagse schrijf challenge (NaBloPoMo) om te helpen met de bekendmaking van het “Verenigd front” zelfhulpboek (Engels), met een paar toevoegingen en aanpassingen in de loop van tijd. ''Verenigd Front is nu een 3-delige bundel die je hier kan vinden en kopen zolang er nog aan de boeken gewerkt wordt.